Servei integral de cafè per a hostaleria

Si ets una cafeteria o restaurant i comparteixes el nostre projecte, nosaltres compartim el teu

Contacta amb nosaltres i et posarem la cafetera


A kviures, conscients de la importància d’un bon cafè, hem dissenyat un projecte de cooperació amb altres empreses locals per oferir un servei integral de cafè ecològic per a hostaleria que inclou la instal·lació de la maquinària, el servei tècnic de manteniment i un cafè ecològic i de comerç just d’alta qualitat. Tot un servei global en un àmbit local.

 

BARISTA-PRO-2gr-gran

 

 La maquinària

Disposem de màquines adaptades a les teves necessitats i al teu consum per mitjà del nostre partner Ascaso. Amb més de 50 anys d’història, les màquines d’aquesta empresa es fabriquen a Gavà (Barcelona) mitjançant una tecnologia i disseny exclusius. Entre les caracterísitiques més importants destaquen l’eficiència energètica i el fet que siguin fabricades en acer inoxidable alimentari eliminant residus de plom i níquel i altres materials contaminants, la qual cosa les fa més respectuoses amb la nostra salut i el medi ambient, ja que no arrosseguen aquestes partícules amb el cafè, encaixant perfectament amb la nostra filosofia i política de respecte a l’entorn. Només t’hauràs de preocupar de servir un bon cafè. De la resta, ens n’encarreguem nosaltres.

LOGO

 Consulta aquí les característiques tècniques

 

El cafè

El cafè que oferim és d’Alternativa 3. Des de 1992, aquesta cooperativa de Terrassa elabora cafès ecològics en condicions de justícia social, respecte pel medi ambient i sostenibilitat econòmica. Al 1995 va començar a elaborar el seu cafè amb la  primera torradora de cafè de comerç just del país. Actualment, és l’única elaboradora de cacau ecològic de comerç just a casa nostra. Cafè, cacau i sucre d’alta qualitat per als restaurants que aposten per un model just sense renunicar a la millor qualitat.

logo_alternativa3_pequenyo

Consulta aquí els tipus de cafè

 

 

logo_2

___________________________________________________

Més informació
info@kviures.com
+34  936 670 449