Servei integral de cafè per oficines

Si vols que a la teva oficina hi hagi cafè ecològic i de comerç just

contacta amb nosaltres i et posarem la cafetera

 

A kviures volem que el cafè ecològic i de comerç just pugui arribar a a tothom i que la nostra economia local creixi i és desenvolupi. Per això hem dissenyat un projecte de cooperació amb d’altres empreses i cooperatives locals per oferir-te un servei integral de cafè ecològic i de comerç just perque sigui més accesible a empreses, oficines i entitats amb sistema de càpsules i monodosi.

Amb el nostre servei OCS (Office Coffe Service) et posarem tot el que necessites per gaudir del millor cafè de comerç just a la teva oficina. Et posarem la màquina , el cafè i el sucre i tot el què necessitis. Tot un servei global dins un àmbit local perque nomès hagis de gaudir del bon cafè.

Disposem de màquines adaptades a les teves necessitats i al teu consum tant de sistema de càpsules com de monodosi per mitjà del nostre partner Ascaso. Amb més de 50 anys d’història, les màquines d’aquesta empresa es fabriquen a Gavà (Barcelona) mitjançant una tecnologia i disseny exclusius.

LOGO

 

El cafè que oferim és d’Alternativa 3. Des de 1992, aquesta cooperativa de Terrassa elabora cafès ecològics en condicions de justícia social, respecte pel medi ambient i sostenibilitat econòmica. Al 1995 va començar a elaborar el seu cafè amb la  primera torradora de cafè de comerç just del país. Actualment, és l’única elaboradora de cacau ecològic de comerç just a casa nostra. Cafè, cacau i sucre d’alta qualitat per als restaurants que aposten per un model just sense renunicar a la millor qualitat.

Consulta aquí els tipus de cafè.

logo_alternativa3_pequenyo

 

logo_2

___________________________________________________

Més informació
info@kviures.com
+34  936 670 449