Restaurant Ugot

Brunch i tes amb gustos de l’Orient Mitjà

Situació: busca el restaurant al mapa.

ugot3

Ugot (pastissos, en hebreu) neix de la mà de l’Adi, formada a l’escola Hoffman i al gremi de pastisseria de Barcelona, amb la intenció d’alegrar el paladar de la gent amb els seus plats i crear un ambient original i agradable, tot recuperant un aire d’antigor enmig de la moderna i dinàmica Barcelona.

El local té un caràcter vintage –inspirat en els salons de te anglesos– i el van decorar els mateixos propietaris, tot recuperant i restaurant mobles antics i amb tasses i coberts de mercats populars d’arreu del món.

ugot2

La cuina del restaurant Ugot combina el brunch modern amb la influència mediterrània i gustos típics de l’Orient Mitjà. Pastissos variats preparats cada dia per l’Adi amb el clàssic afternoon tea anglès per als amants de les infusions i els tes de mitja tarda.

 

Entre els plats, destaquen:

  • Shakshuka: un dels seus plats més populars. La shakshuka és un plat fet a base d’ous que se serveix en una paella calenta amb salsa de tomàquet, pebrot i ceba.
  • Sabij: és un esmorzar típic israelià.Un sandwich (amb pa de coca o croissant) amb Tahini, albergínia, ou dur i julivert.

Restaurant Ugot
Viladomat, 138. Barcelona
934 63 73 61