Restaurant El Quinto

Harmonia en un entorn càlid

Situació: busca el restaurant al mapa

Al restaurant El Quinto, situat al cada cop més emergent barri del Poble Nou de Barcelona, tots els elements conflueixen amb harmonia, en un entorn càlid i proper.

el quinto_8La intenció es que el client se senti benvingut i a gust, tant per a les seves estones de relax com per si li ve de gust treballar en un entorn relaxat mentre gaudeix d’un excel·lent cafè ecològic.

La seva proposta es basa en el respecte i el gaudi. Als seus menús destaquen opcions per a tots els clients: vegans, vegetarians, celíacs, amb intoleràncies diverses… i tot això sense deixar fora a totes aquelles persones que necessiten una dieta més carnívora, per a qui existeixen plats elaborats amb carn ecològica de primera qualitat.

Tots els elements que intervenen en el procés es cuiden: des de l’obtenció de la matèria primera el quinto_1fins a la combinació de sabors al plat, assegurant-se que els aliments que s’utilitzen no siguin tractats químicament, i siguin obtinguts en condicions laborals respectuoses i minimitzant al màxim l’impacte al medi ambient.

Les fruites i verdures amb les que s’elaboren els plats són ecològiques i de proximitat; carns, ous i làctics provinents de granges ecològiques de diferents comarques catalanes; o cafès ecològics de primeríssima qualitat obtinguts directament de petits productors d’Hondures i de Mèxic.

Tot un món de sabors, i molts sans, on escollir.


Restaurant El Quinto                          Fotos: Valentina Barreto
Pallars, 173. Barcelona
931 14 37 90