Restaurant Due Spaghi

Una història darrera de cada plat

Situació: busca el restaurant al mapa

Al Due Spaghi s’uneixen tradició gastronòmica italiana i catalana, amb una oferta que reflecteix la cultura dels dos països. A la seva cuina, tant el menjar com el vi són els veritables protagonistes. Donant prioritat al producte i al productor: la proximitat i la temporada no són només paraules, són fets. Darrera de cada plat hi ha una història per explicar, entenent que és cuinant i donant menjar que es pot dinfondre la cultura. Due Spaghi parteix de la idea que la gent es senti com a casa. Els seus proveïdors són part de la família, per conèixer-los bé, saber com treballen i saber que els uneix la passió per fer les coses ben fetes i el respecte pel medi ambient i els valors humans. El repte és explicar tot això en un plat. I, per suposat, en una copa.

due spaghi

Gastronomia sostenible. Due Spaghi entén la cuina com una eina de plaer però també d’aprenentatge. La cuina  ha de ser sostenible i saludable, al mateix temps que saborosa i divertida.

Difondre cultura. Darrera del que mengem hi ha cares, mans que treballen, gent que es desperta de matinada, patiments i alegries. Territori i persones. Temporalitat i proximitat. Cuinant i donant menjar difonen cultura i coneixements, explicant històries.

La selecció de vins. Vins que parlen de les seves terres i de les mans que els treballen. Naturals, biodinàmics, ecològics o no… tots fets amb amor. I sobretot que agraden!


Restaurant Due Spaghi                  
Sepúlveda, 151. Barcelona
935 03 19 30
info@duespaghi.es