Restaurant Ca n’Armengol

Tres generacions d’artesans de la cuina

Situació: busca el restaurant al mapa

Des de 1923, Ca n’Armengol porta tres generacions cuinant a Santa Coloma de Gramenet. Són quasi 90 anys en el dia a dia de la ciutat: va començar sent el bar del poble on els tractants de bestiar del Vallès i de Barcelona reprenien les forces, passant per ser un lloc de celebració familiar durant les últimes dècades del segle XX, fins a l’actual restaurant.

can armengol2

Però després de tot aquest temps, una cosa no ha canviat: continuen sent artesans de la cuina, amb una relació molt propera amb els proveïdors, buscant sempre la compra directa de productes frescos i de temporada.

can armengol1

Actualment, disposen d’una oferta variada, per a cada moment i en ambients diferenciats: al saló de l’entrada s’ofereix el menú del dia (cuina del dia, equilibrada i variada amb productes frescos, elaborats i servits amb professionalitat) o si es prefereix hi ha la carta de plats basada en la gastronomia mediterrània, menús degustació o plats per compartir. Tot plegat permet la màxima llibertat als clients, respectant el seu gust i sempre amb qualitat.


Restaurant Ca n’Armengol
Prat de la Riba, 1. Santa Coloma de Gramenet
933 91 68 55