pasta fresca ecològica? Aquí la tens!

blog_pasta_fresca

A Kviures ja tenim disponible pasta fresca ecològica, artesana, feta a casa i elaborada amb criteris mediambientalment i social compromesos. Gràcies a l’acord amb la Fundació Onyar de la Selva us portarem ravioli, fussilli, espaguetis, plaques per fer lassanaya i tot un món de varietats de farcits que podreu fer també sota comanda i a mida amb les vostres receptes.

La Fundació Onyar és una entitat privada sense ànim de lucre que té el seus orígens l’any 1993 i era coneguda com AISL. L’any 2004 es fusiona amb Raft3 i es constitueix com a fundació. La seva finalitat és la integració social i laboral de les persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, i la millora de la seva autonomia i qualitat de vida. Altres finalitats de l’entitat són la formació i promoció dels treballadors d’aquests col·lectius,
 facilitar el seu accés a tots els serveis, especialment a un habitatge i a una jubilació dignes, així com a l’orientació i suport a les seves famílies.

Elaboren tant la pasta com els diferents farcits a les seves instal·lacions, seguint receptes originals i utilitzant productes ecològics, produïts per ells mateixos o en la mesura del possible, de productors de la zona. Tota la pasta és
 pasteuritzada, per assegurar-ne la conservació fins a 1 mes i també s’empaqueta a les seves instal·lacions.
 A la fira ECOSI s’han presentat les noves receptes fetes per professionals que han col·laborat amb la Fundació. S’han afegit nous ingredients i s’ha variat la manera de cuinar-los per tal de potenciar el gust. A més d’afegir noves varietats. Us convidem a tastar-les!

Varietats:

  • Ravioli de formatge de cabra i pastanaga
  • Ravioli de bolet i carbassó
  • Ravioli d’espinacs, poma i pansa
  • Ravioli de tomàquet, alfàbrega i olives
  • Ravioli de formatge blau i ceba caramelitzada
  • Tagliatelle i espaguetis d’ou
  • Tagliatelle i espaguetis d’espinacs

i moltes varietats més: fussilli, macarrons, raviolone, media luna…us podrem fer a mida el què necessitin els vostres plats.