NOVETATS VERDURA ECO I DE PROXIMITAT DE L’HORT D’EN PAU

Des del Proper dia 1 de Juny aplicarem canvis en el servei què fem als nostres clients de fruita i verdura ecològica i de proximitat.

Com ja saben molts dels nostres clients la nostra diferència radica en un servei únic i especialitzat al sector de la hostaleria, ja què anem a buscar a pagès la fruita i verdura acabada de collir i portem directament a l’establiment. És a dir què la verdura i fruita què portem no només és ecològica si no que a més és acabada de collir pel Pau i els seus companys de l’hort d’Alella nomès unes hores abans.

Això fa què tinguem uns productes de l’hort únics per la seva qualitat i què us ho portem frescos gràcies al servei què realitzem des de bon matí. Per això i fruit de més de 5 anys donant aquest servei i de treballar estretament amb l’hort d’en Pau hem decidit totes dues parts donar un pas més enllà per conscienciar i posar en valor tant  la tasca tan d’en Pau i dels seus companys com del nostre servei i de l’impuls a l’economia de proximitat què això suposa.

Per aquest motiu per una banda millorem preus  en no aplicar marges al preu del productor respectant els preus marcats en base als seus costos i pactant una col.laboració comercial i per altra banda fem al client partícep d’aquesta forma de treballar posant en valor el servei de recollida, preparació i transport què fem, valorant només aquest servei, independentment de la quantitat quès faci.

Creiem que d’aquesta manera tots guanyem en beneficiar-nos de millors preus el què permetrà fer-los més accesibles a tothom i garantim un servei únic de verdura i fruita què els coneixeu ja sabeu del seu valor i qualitat: acabat de collir, ecològic i de proximitat.

Així doncs esperem què us aprofiteu d’aquests canvis i què noteu la millora, ara que arriben els tomàquets i la verdura d’estiu.

Què vingui de gust!