Celebrem dos anys estrenant web!

SONY DSC

I plens de noves idees!

Fa dos anys, l’Albert i el Raül vam iniciar un camí que era una aposta per un canvi: crear la xarxa de productors i consumidors que avui ja és Kviures i treballar de valent per ser una alternativa propera i saludable a l’actual sistema econòmic i de mercat capitalista, on les presses i les lleis de l’oferta i la demanda no ens permeten un accés amb garanties en un àmbit tan bàsic com el de l’alimentació.

Avui, amb la perspectiva d’aquests dos anys, veiem com el projecte de Kviures no només té sentit sinó que s’ha guanyat la confiança de molts dels que ja creuen en nosaltres i ens han convertit en l’enllaç natural d’aquells comerços i restaurants que escullen els productes ecològics fets o cultivats a casa i amb garanties. Això ens ha permès també fer una millor selecció dels productes que tenim al catàleg, establir més lligams amb nous productors, apostar per la participació en nous projectes sotenibles o ampliar el cercle amb un nou soci treballador, tot i mantenint una estructura a la nostra mida, ja que els canvis ben fets es fan a petita escala per no predre ni qualitat ni proximitat.

I per celebrar aquests dos anys de la cooperativa de distribució de Kviures estrenem un nou web: més atractiu, més àgil, més dinàmic… on trobareu tot allò que us faci falta. Sense deixar el tracte directe que ens caracteritza, però apostant per facilitar la comunicació a tots els nivells. També voldríem que aquest fos un lloc on pugueu comentar el que cregueu convenient i fer-nos arribar dubtes i suggeriments. Ens agrada estar a prop i creiem que el projecte el fem entre tots.

També, en aquest mateix web veureu com a Kviures no deixem de ser actius i volem ajudar-vos en tot el que puguem. Per això iniciem el que anomenem “Kviures t’assessora”, posant la nostra experiència i formació al vostre servei i oferint un acompanyament en el negoci gastronòmic (gestió, disseny de cartes, receptes personalitzades, caterings, plans de gestió, equipaments, fotografia gastronòmica…).

A Kviures les ganes de ser el teu enllaç natural ens mouen. I estem contents de celebrar aquests dos anys amb noves idees, fruit de l’energia que dia a dia ens doneu tots els que heu cregut en el projecte.

Gràcies per fer-ho possible!