LLet i Iogurt Ecològic de la Selvatana

bloc_26_la-selvatana_1

Coneix la llet i el iogurt de la selvatana, productes artesanals i ecològics que produeix aquesta granja de Campollong d’una qualitat i sabor excepcional.

Aquest iogurt està el·laborat exclusivament amb llet de la própia granja i ferments làctics. Es tracta d’un iogurt suau, poc àcid, i de textura cremosa.
No conté cap tipus d’aditiu, ni llet en pols, ni proteïna en pols, i es per tant, apte per a celíacs.

A més a més dels ferments que determinen la denominació iogurt (bulgaricus i termófilus) hi hem afegit  bifidus i el lactobacil acidofilus. Aquests dos bacteris son del tipus probiótic, es a dir que resistiexen l’acidesa de l’estòmac i per tant arriben vius allà a on poden fer millor feina: a l’intestí. Per seguir una línea més ecológica El iogurt es presenta en pots de 500gr. i de 1Kg, de 3,5 kgs i de 5 kgs. un cop obert l’envàs, el producte es conserva perfectament durant 5-7 dies. El iogurt es menja actualment a més de 30 escoles i es sevreix a un bon número de restaurants i suposa un gran valor afegit per la bona cuina.

La llet fresca pasteuritzada és munyeix cada dia de les vaques i es serveix directament amb una caducitat entre 7 i 10 dies. Actualment les 80 vaques de la explotació produeixen 1500 litres diaris de llet. es tracta d’una llet amb molta textura, consistència i densitat i amb una intensitat i persistència del gust què la converteixen en una llet d’excel.lent qualitat. Es serveix en formats de 1 i 5 litres.

Fitxa tècnica:
 3.65% de greix
3.2% de proteïna
4.75% de lactosa
2.4% de caseína