Les persones de Kviures

L’any 2012, l’Albert Ferrero i el Raül Navarro ens uníem com a socis treballadors per crear Kviures, una Societat Anònima Laboral que pertany a la Federació de Cooperatives de Treball Associat de Catalunya.

La nostra aposta era creure que existeixen alternatives a l’actual sistema socioeconòmic i d’economia de mercat capitalista, on les presses i les lleis de l’oferta i la demanda provoquen un accés i distribució de béns amb poques garanties i més en un àmbit tan bàsic com el de l’alimentació. Vam començar a pensar què podíem aportar per caminar cap a un consum més conscient i responsable i, en definitiva, què calia per poder menjar millor i de manera més saludable, fent que tot plegat arribés a botigues i restaurants que poguessin oferir productes de més qualitat i fets o cultivats a casa nostra.

I així va començar un camí que avui segueix, poc a poc, perquè els canvis reals es fan a petita escala i no volem prerdre ni la proximitat ni la qualitat que ens uneixen a productors i a consumidors que, com nosaltres, creuen que una altra manera de menjar i de consumir és possible.

img_persones_alberto_ferrero Albert Ferrero
Després de molts anys al sector audiovisual, un bon dia, fent unes entrevistes i reportatges sobre cooperatives de consum i productes ecològics em va venir al cap la idea de poder fer alguna cosa diferent, necessària, estimulant i, sobretot, coherent amb la meva manera de pensar. Vaig treballar durant molt temps el projecte amb el meu amic de tota la vida, el Raül, i vaig decidir que havia arribat el moment de canviar, de donar el pas i de deixar la meva feina per mirar de crear-ne una de nova i, a més, fent-ho d’un altra manera. I així vaig néixer un altra vegada. I així va néixer, també, Kviures. Administració i Direcció
img_persones_raul_navarro Raül Navarro
Crec en un model econòmic més just i més humà. És per això que, juntament amb el meu amic i soci Albert Ferrero, vaig decidir aportar el meu granet de sorra, deixant el món laboral de les grans multinacionals i posant  en marxa un projecte empresarial basat en el model cooperatiu, que fos sostenible i que apostés per crear riquesa al nostre territori, pensant en el benestar de les persones que el conformen. Amb aquesta filosofia, juntament amb la voluntat de poder oferir una alternativa a la indústria agroalimentària actual, formo part de Kviures. Perquè crec en els canvis. Comercial i vendes

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?