Kviures Media i la cuina slowfood de Rebelot

Rebelot és el nom d’un restaurant petit, de concepte slowfood, situat al bell mig del barri de la Barceloneta i amb un cuiner jove i dinàmic, en Jordi Limón, que aposta fort per a la cuina sana, juntament amb el seu soci, Andrés Gaspar, amb qui comparteix cuina també a un altre restaurant del barri, el Somorrostro. En Jordi, client de Kviures, ens va obrir les portes del Rebelot per mostrar-nos tot el seu art culinari i preparar-nos una suculenta recepta. El vídeo resultant inaugurarà ben aviat un nou apartat del nostre web: KviuresMedia.

I és que aquest és un dels serveis que també volem oferir a clients i una eina de cara a mostrar tot el que es cou al voltant dels productes sans i de qualitat. KviuresMedia ens l’hem plantejat com un canal audiovisual on anirem mostrant el resultat de creacions pròpies dividides en quatre grans grups: productes, productors, xefs de cuina i el cicle tancat que va de la terra al plat o a la botiga.

Amb el vídeo de Rebelot obrim l’apartat del canal dedicat a la cuina i als xefs que aposten per productes de proximitat i ecològics per elaborar els seus plats. Al Rebelot, per exemple, en Jordi Limón considera que aquesta és la filosofia que el mou i és una aposta en un barri, la Barceloneta, on encara no està massa extesa la cultura de l’slowfood. El dia que el vam anar a veure ens va preparar un roastbeef de vedella de l’Albera, vedella de raça autòctona recuperada que des de Kviures distribuïm.

Aquí teniu la peça de vídeo que resumeix la nostra trobada al Rebelot.