Kviures, amb el Projecte Cruïna

blog_cruina_2

Avui hem fet una visita i reunió amb els responsables del projecte Cruïna, un projecte que duu a terme el Centre Cruïlla i què vol donar resposta a la manca de formació tècnica que tenen molts dels joves de Ciutat Meridiana, al districte de Nou Barris de Barcelona. El projecte combina la formació teòrica i pràctica del sector de l’hosteleria-cuina amb el creixement humà, així com la inserció laboral dels destinataris a una zona especialment desfavorida i castigada per l’atur i la manca d’oportunitats.

Dins la nostra responsabilitat i capacitat i atenent a la projecció i oportunitats d’aquest nous cuiners, Kviures contribuirà en aquest projecte mitjançant diverses col·laboracions: aportant aliments i excedents per a la cuina, organitzant xerrades i tallers amb cuiners d’experiència, facilitant l’accés al mercat laboral amb programes de pràctiques amb els nostres clients i altres accions formatives per tal de potenciar i afavorir la inclusió laboral d’aquests joves cuiners.

Perquè proximitat, ecologia i sostenibiltat han d’anar més enllà dels productes que portem i van de la mà amb els projectes què col·laborem. Som-hi!

Si vols conèixer més del Centre Cruïlla i la seva tasca clica aquí.