Kviures serà a la I fira de consum responsable de Barcelona

Arriba el Nadal a Barcelona

La plaça de Catalunya es converteix en el centre d’un Nadal diferent. I és que aquí, entre espectacles de llum i so que us redescobriran les fonts de la plaça, hi trobaràs activitats de tota mena per a petits, joves i grans. Al voltant de la fira, els barcelonins i barcelonines hi trobaran tot de propostes noves per viure un Nadal diferent. Hi haurà un seguit d’espectacles i propostes lúdiques de caràcter fix

Les celebracions del solstici d’hivern inclouran també un espectacle de llum i so amb les fonts de la plaça de Catalunya com a grans protagonistes.

Els barris de la ciutat tindran una presència destacada en les celebracions de la plaça de Catalunya.

 

monigote

I Fira de Consum Responsable

I a més, aquestes festes de Nadal, la plaça de Catalunya serà l’escenari de la primera edició de la Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària). S’hi podran trobar productes, serveis i activitats d’empreses i entitats que permeten practicar un consum responsable i de proximitat i fan possible una economia realment social i solidària.

Els àmbits d’activitat representada serà àmplia i diversa. Hi haurà, a més, una programació d’activitats vinculades al món del consum responsable organitzades, algunes d’elles, per les pròpies entitats.

Kviures hi participa de manera activa tant a la fira com a les activitats i aprofitarem per presentar nous productes que estaràn disponibles al 2016.

 

 

Baner_560x310px-2 copia

Més informació:
http://lameva.barcelona.cat/ca/nadal

Horaris:

Tots els dies de 10 a 21 hores
Excepte 25 de desembre, 26 de desembre, 31 de desembre, gener 1
31 de Desembre de 10 a 15 hores


Cercador d’activitats

http://lameva.barcelona.cat/ca/nadal/activitats/llistat?cerca=&districtstr=&dt=&c=001200%3F012003004*