Ja tenim el programa del Fòrum Gastronòmic. Vine i gaudeix-ne amb nosaltres!

A Kviures volem mostrar el bo i millor dels productes de la terra i de proximitat i per això enguany participem també del Fòrum Gastronòmic, que se celebra del 20 al 23 d’octubre a Fira de Barcelona (Gran Via), un espai amb ponències, tallers, presentacions, degustacions i molt més de cara als professionals de la restauració. Ja hi ha el programa a punt i us volem fer partíceps de les activitats que hi organitzem.

Captura de pantalla 2014-10-16 a les 9.57.46Tindrem un stand tots els dies que serà un aparador de tot el que podem oferir com a distribuïdors de productes ecològics. Per exemple, es podrà conèixer com treballa el Jaume, d’Ous del Mas, un negoci familiar on les gallines ben cuidades donen el bo i millor, i també es podrà fer una degustació de la cervesa Terra, una de les cerveses artesanes que oferim en el nostre catàleg. Pels que no coneixen la raça de pollatres Penedesenca, hi haurà l’oportunitat d’apreciar-ne tot el seu gust, amb el Gerard, d’ EcoPallareta, que ha recuperat aquesta raça autòctona. També ens visitaran del celler Coma Romà proposant una degustació dels seus vins rosats, blancs i negres del Penedès. Per la seva banda, la Marta, ens mostrarà totes les qualitats de la vedella de l’Albera, una raça en perill d’extinció ara recuperada que viu en total llibertat a l’Empordà i finalment ens visitaran també els nostres pagesos, Pau i Pere, que ens explicaran tot el que cal saber de la fruita i verdura de temporada.

Aquí teniu tots els horaris:

Captura de pantalla 2014-10-16 a les 12.20.42

El Fòrum ens espera i nosaltres hi participem amb tot el que podem donar: el millor de la terra i de la nostra manera de fer.