Kviures participarà per primer cop al Fòrum Gastronòmic

A Kviures no podíem faltar a una cita com aquesta i enguany participarem per primer cop al Fòrum Gastronòmic, un congrés anual de gastronomia que aquesta tardor desembarca a Barcelona, coincidint també amb la fira Hostelco. Un espai on es presenten les darreres tendències del sector i una bona oportunitat per a l’intercanvi d’idees o el llançament i promoció de nous valors.

Captura de pantalla 2014-08-03 a les 22.43.54

I és que aquest Fòrum, nascut el 1999 a Vic i precursor dels congressos de cuina, és sinònim de rigor, credibilitat i prestigi i un aparador de la cuina catalana i espanyola per a cuiners, empresaris de la restauració, sommeliers, carnissers o pastissers, entre altres.. Una fira dinàmica que busca les millors eines i els millors productes per als millors professionals i és aquí on Kviures hi juga un paper, ja que pensem que tendències com les de l’slowfood o l’oferta de productes de proximitat, ecològics i de qualitat tenen cada cop més pes entre el sector culinari.

Captura de pantalla 2014-08-03 a les 22.42.58

A més, creiem que el Fòrum és també un canal per difondre la nostra manera de fer i la nostra experiència i donar-nos a conèixer entre aquells professionals que busquen un proveïdor de confiança, proper, amb productes sans i recuperant els gustos de sempre. Aprofitarem els dies de la fira per presentar també alguns dels nostres productes estrella o més nous, com cervesa artesana, vi ecològic, la vedella recuperada de l’Albera o els ous de granges de proximitat, així com algunes verdures dels horts amb els que treballem.

Captura de pantalla 2014-08-03 a les 22.54.13El Fòrum Gastronòmic se celebrarà del 20 al 23 d’octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. El recinte queda dividit per espais segons activitats que van des d’espectacle de cuina en directe amb els millors professionals del sector fins a tallers o demostracions, juntament amb la zona que ocupen tots els expositors.

Podeu trobar més informació del Fòrum aquí.