Cuinara, menús a domicili

Menús setmanals per cuinar sa, bo i ràpid

Cuinara neix de dues amigues, el febrer del 2015, amb la il·lusió de començar un projecte propi per acostar el món de l’alimentació a persones que volen menjar sa i bo sense dedicar temps ni esforç.

El nostre equip de nutricionistes crea receptes i planifica els menús, fem la compra i t’ho portem tot a la porta de casa perquè te’n puguis despreocupar i només hagis de dedicar-te a cuinar i gaudir amb els teus. Cada setmana proposem un menú saludable i t’entreguem tot el que necessites per cuinar-lo: les receptes i tots els ingredients en les quantitats exactes, contribuint a eliminar el malbaratament d’aliments.

cuinara 02

Per a nosaltres, és molt important assegurar la màxima qualitat dels ingredients, per això només oferim productes frescos, de temporada i de proximitat i per aconseguir-ho treballem conjuntament amb la nostra selecció de petits productors locals. També creiem en les persones i en models col.laboratius que generin ocupació digne i per això col·laborem amb la Fundació Maresme, una fundació que vetlla per la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.


Cuinara
www.cuinara.com
658 93 34 90