Cafè per oficines, empreses i entitats


CAFÈ ECOLÒGIC DE COMERÇ JUST A LA TEVA MIDA

 

  • SERVEI COFFEE SERVICE (CS) : T’oferim tot el servei integral que necessites per gaudir del millor cafè ecològic de comerç just inclosa la maquinària, manteniment, posada a punt i lliurament del producte en 24 hores
  • CESSIÓ DE CAFETERA: Mitjançant un acord de col.laboració t’instal·lem i deixem la cafetera en ús, amb manteniment inclòs i sense cost afegit totalment gratuït segons les teves necessitats de consum de cafè.
  • CAFÈ ACABAT DE TORRAR: El cafè procedeix directament de productors adherits al segell Fairtrade de comerç just i es torra a la cooperativa Alternativa 3 de Terrassa (Barcelona) pocs dies abans garantint un cafè d’alta qualitat pel menor temps entre el torrat i el lliurament de producte inferior a 15 dies.

 


 

La Maquinària

Disposem de màquines adaptades a les teves necessitats i al teu consum tant de sistemes de càpsules, com de monodosi o de cafè en gra , per mitjà del nostre partner Ascaso . Amb més de 50 anys d’història, les màquines d’aquesta empresa es fabriquen a Gavà (Barcelona ) mitjançant tecnologia eficient de baix consum i un disseny exclusiu.

 

Descobreix mmás sobre les nostres cafeteres

Descobreix més

 


El cafè

Ecològic i de comerç just garantit pel segell fairtarde arriba directament del productor a la cooperativa Alternativa 3 . Des de 1992, aquesta cooperativa de Terrassa elabora cafès ecològics en condicions de justícia social, respecte pel medi ambient i sostenibilitat econòmica. El 1995 va començar a elaborar seva cafè amb la primera torradora de cafè de comerç just del país. Actualment, és l’única elaboradora de cacau ecològic de comerç just a casa nostra . Cafè, cacau i sucre d’alta qualitat per als que aposten per un model just sense renunicar a la millor qualitat .

slider coffee_02

 

Contacte- més informació

Sense comentaris

Deixa un comentari

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?