Cafè Ecològic

slider coffee_02

 

 


SERVEI DE CAFÈ ECOLÒGIC DE COMERÇ JUST A LA TEVA MIDA

 

SERVEI COFFEE SERVICE (CS) : T’oferim tot el servei integral que necessites per gaudir del millor cafè ecològic de comerç just inclosa la maquinària, manteniment, posada a punt i lliurament del producte en 24 hores

CESSIÓ DE CAFETERA: Mitjançant un acord de col.laboració t’instal·lem i deixem la cafetera en ús, amb manteniment inclòs i sense cost afegit totalment gratuït segons les teves necessitats de consum de cafè.

CAFÈ ACABAT DE TORRAR: El cafè procedeix directament de productors adherits al segell Fairtrade de comerç just i es torra a la cooperativa Alternativa 3 de Terrassa (Barcelona) pocs dies abans garantint un cafè d’alta qualitat pel menor temps entre el torrat i el lliurament de producte inferior a 15 dies.

 


 

La Maquinària

Disposem de màquines adaptades a les teves necessitats i al teu consum tant de sistemes de càpsules com de monodosi o de cafè en gra , per mitjà del nostre partner Ascaso . Amb més de 50 anys d’història, les màquines d’aquesta empresa es fabriquen a Gavà (Barcelona ) mitjançant tecnologia eficient de baix consum i un disseny exclusiu.

 

Descobreix mmás sobre les nostres cafeteres

Descobreix més

 


El cafè

Ecològic i de comerç just garantit pel segell fairtarde arriba directament del productor a la cooperativa Alternativa 3 . Des de 1992, aquesta cooperativa de Terrassa elabora cafès ecològics en condicions de justícia social, respecte pel medi ambient i sostenibilitat econòmica. El 1995 va començar a elaborar seva cafè amb la primera torradora de cafè de comerç just del país. Actualment, és l’única elaboradora de cacau ecològic de comerç just a casa nostra . Cafè, cacau i sucre d’alta qualitat per als que aposten per un model just sense renunicar a la millor qualitat .

Des de nomès 0,35 per cafè

Contactar – Més informació