Cafè Ecològic

 

 


SERVEI DE CAFÈ ECOLÒGIC ACABAT DE TORRAR A LA TEVA MIDA

 

SERVEI COFFEE SERVICE (CS) : T’oferim tot el servei integral que necessites per gaudir del millor cafè ecològic de comerç just inclosa la maquinària, manteniment, posada a punt i lliurament del producte en 24 hores

CESSIÓ DE CAFETERA: Mitjançant un acord de col.laboració t’instal·lem i deixem la cafetera en ús, amb manteniment inclòs. Sense cap cost afegit ni compromís i totalment gratuït segons les teves necessitats de consum de cafè.

CAFÈ ACABAT DE TORRAR: El cafè procedeix directament del nostre torrador pocs dies abans garantint un cafè d’alta qualitat pel menor temps entre el torrat i el lliurament de producte inferior a 15 dies.

 


 

La Maquinària

Disposem de màquines adaptades a les teves necessitats i al teu consum tant de sistemes de càpsules biodegradables o de cafè en gra , per mitjà del nostre partner Ascaso . Amb més de 50 anys d’història, les màquines d’aquesta empresa es fabriquen a Gavà (Barcelona ) mitjançant tecnologia eficient de baix consum i un disseny exclusiu.

 

Descobreix mmás sobre les nostres cafeteres

Descobreix més

 


El cafè

Ecològic i de comerç just certificat arriba directament del nostre torrador a Tarragona. Seleccionem els millors grans d’origen ecològic 100% aràbica amb dos blends propis: 4 Orígens  i salvaje i postriorment encapsulem en càpsules biodegradables. No només es gaudeix d’un millor producte de millor qualitat i respectuós amb el medi ambient sino que es tanca el cercle amb el retorn a projectes d’empoderament i autogestió de finques als països d’Origen pagant un preu just i invertint en millores de les instalacions.

 

Des de nomès 0,35 per cafè

Contacta

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?