Ampliem el catàleg amb productes de comerç just d’Alternativa-3

Amb l’afany d’anar augmentant el catàleg de productes que tenim a disposició, a kviures acabem d’establir un acord amb Alternativa-3 per distribuir productes de comerç just pel canal Horeca (hostaleria, restaurants i càterings) . Aquest acord és un pas més per ampliar l’oferta actual de productes per als nostres clients i per anar teixint una xarxa de consum més justa, més saludable i de millor qualitat.

cafe_alternativa_3Alternativa-3 és una cooperativa catalana nascuda el 1992 que ofereix productes de consum habitual, especialment cafè, cacau i sucre, amb una filosofia basada en la qualitat i la responsabilitat. L’any 1995, Alternativa-3 comença a elaborar els seus productes, creant una torradora de cafè de comerç just a Terrassa, la primera al país i l’única 100% de comerç just. Actualment, és l’única elaboradora de cacau ecològic de comerç just a casa nostra.

Tots els productes d’Alternativa-3 tenen una certificació cafe alternativa 3ecològica i de responsabilitat ambiental (per reduir l’empremta ecològica) i social (mantenint relacions equitatives amb els productors i de transparència amb els consumidors). El segell de comerç just garanteix que els productors, siguin del país que siguin, tenen unes condicions de treball dignes i treballen amb productes que no contenen químics, ni transgènics, ni altres elements nocius per a les persones o per a la natura.

Un dels productes estrella d’Alternativa-3, el cafè, té el seu origen de petits productors de Colòmbia, Chiapas, Nicaragua, Brasil, Perú o Tanzània. Però a banda de cafè, sucre o cacau, també ofereixen xocolata, infusions, licors i refrescos o pasta i cereals.

Properament anirem completant el nostre catàleg amb tota aquesta nova gamma de productes sans, de qualitat i sostenibles.